Siker a Csapat Kupán

A Magyar Darts Szövetség a 2015. év Steel Csapat Magyar Kupa női és férfi versenyeit – egyfordulós rendszerben – szeptember 6-án rendezte Budapesten a Halassy Olivér Sportközpontban, ahol klubunk egy női és egy férfi csapatot indított.

A nőknél Smile DC, a Szünet DC és a Győri DC csapatai körmérkőzésben döntöttek a kupa sorsáról, amiből a Győri DC csapata került ki győztesen. Az Ihász Veronika és Wachter Nikolett személyében két válogatott játékost is soraikban tudó lányaink magabiztos játékkal gyűjtötték be a trófeát.

2015_mk_noiBalról jobbra: Kovács Csilla, Varga-Horváth Klaudia, Wachter Nikolett, Ihász Veronika. Középen: Vass Péter, csapatkapitány.

A férfiaknál csoportmérkőzésekkel kezdődött a torna, ahol az 1. csoportban a Vecsési SE-t, az Újpalotai KDC-t, a Smile DC IV. csapatát és a Dömik DC II. csapatát sikerült magunk mögé utasítani, így csoportelsőként jutottunk az egyenes kieséses szakaszba. Itt először a Szünet DC-t, majd a Smile DC I. csapatát búcsúztattuk. A verseny végét a Soul DC csapata jelentette számunkra, akik ellen óriási csatában maradtunk alul, így Rucska József személyében egy válogatott játékost is soraiban tudó csapatunk a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

2015_mk_ferfiBalról jobbra: Mészáros Ferenc, Rucska József, Polgár Tibor, Tóth József, Füredi Balázs és Vass Péter, csapatkapitány.

A 2015. évi Steel Csapat Magyar Kupát Pestújhelyi SC csapata nyerte, akiknek gratulálunk a sikerhez és köszönjük a Magyar Darts Szövetségnek a versenyszervezést és lebonyolítást.