Soft Nemzeti Csapatbajnokság 2015. II. forduló

2015. szeptember 12.-én, szombaton a Wekerlei BSE klubhelységében lezárult a Soft Nemzeti Csapatbajnokság 2015-ös idényének alapszakasza.

A nők mezőnyében a Sport DC visszalépésével három csapatra zsugorodott a mezőny. Az Ihász Veronika, Wachter Nikolett, Horváth Klaudia, Kovács Csilla összetételű csapat magabiztosan versenyezve nyerte a napot, így az Újpalotai KDC és a Smile DC mérkőzése dönt majd arról, hogy lányaink kivel játszanak a bajnoki címért szeptember 26.-án.

Az I. osztályú csapatunk a Sport DC ellen kezdte meg szereplését, sajnos 9-7-es vereség lett a vége. Ezt követően a Vecsés elleni 9-3-as győzelemmel javítottunk. A harmadik mérkőzésünkön a Pestújhely elleni ütközet különösen fájdalmas volt, mert 3-1-es hátrányból sikerült 7-3-as előnyre szert tennünk és onnan 9-7-re elveszteni a mérkőzést. A negyedik mérkőzésen, a Soul DC csapata ellen, a látottak alapján igazságos döntetlen született (8-8). A nap hátralévő részében a Wekerle csapatát vertük 9-5-re, a Veresi Farkasokat 9-2-re és végül az Újpalotai KDC-t 9-5-re. A nap végeredménye ezzel 4 győzelem, 1 döntetlen és 2 vereség lett, így szeptember 26.-án az elődöntőben a Sport DC csapata vár ránk a rájátszás felsőházában.

I. osztályú soft csapat 2015.09.12.

Az I. oszályú soft csapat balról-jobbra: Darányi Zoltán, Rucska József, Ihász Veronika, Mészáros Ferenc, Polgár Tibor és Raszler József.