Steel Darts Nemzeti Bajnokság záró VII. forduló és Steel Páros Magyar Bajnokság, Győr

2015. november 7-én, szombaton a győri ETO Parkban lezajlott a Steel Darts Nemzeti Bajnokság záró VII. fordulója, ami egyben az egyfordulós Steel Magyar Nemzeti Kupa is volt. A versenyre 14 női és 86 férfi egyéni nevezés érkezett.

A hölgyek versenyében Ihász Veronika a 2. helyen végzett, így ebben az évben először fordult elő, hogy nem ő nyerte a fordulót. Ihász Veronika így hivatalosan is 2015. egyéni magyar női bajnoka lett. Wachter Nikolett 5., Kovács Csilla 9. lett. A férfiaknál Rucska József 5. helyen végzett, aki ezzel az eredménnyel az abszolút ranglistán is az ötödik helyet szerezte meg. További helyezettek: Raszler József 17., Tóth József és Mészáros Ferenc 33., Bujna Péter, Polgár Tibor és Vass Péter 65.

A hölgyek versenyét és a 2015-ös magyar kupát Czipó Vivien, a férfiak versenyét, az ecseri és a debreceni forduló végeredményét megismételve, végig magas színvonalú játékot bemutatva, Székely Penge Pál nyerte, akinek gratulálunk a győzelemhez és összetett magyar bajnoki címéhez valamint a magyar kupa elnyeréséhez!

2015. november 8-án, vasárnap ugyanitt zajlott az egyéni Steel Páros Magyar Bajnokság, amire 9 női és 39 férfi páros nevezés érkezett.

A hölgyek páros küzdelmei után a dobogó legmagasabb fokára az Ihász Veronika – Wachter Nikolett páros állhatott fel. A Varga-Horváth Klaudia – Kovács Csilla páros 3. lett. A férfiaknál a Rucska József – Darányi Zoltán páros bronzérmet szerzett. További eredmények: Raszler József – Tóth József 9., Polgár Tibor – Mészáros Ferenc 17.

A férfiak páros versenyét a Mester Zoltán-Kovács Patrik páros nyerte, akiknek gratulálunk a győzelemhez!