Steel Darts Nemzeti Bajnokság 2016. II. forduló, Kecskemét

2016. február 27-én, szombaton a kecskeméti Lánchíd utcai sportcsarnokban lezajlott a 2016-os Steel Darts Nemzeti Bajnokság II. fordulója. A versenyre 20 női és 185 férfi egyéni nevezés érkezett.

steelnb_2016_2Forrás: Mészáros Ferenc facebook oldal

A hölgyek versenyében Wachter Nikolett harmadik lett, Sopronyi Klaudia a kilencedik helyet szerezte meg.

A hölgyek versenyét Czipó Vivien nyerte, akinek gratulálunk a győzelméhez.

A férfiak mezőnyében klubunkat kilenc versenyző képviselte, közülük a legjobb eredményt Rucska József érte el, aki egészen a döntőig menetelt, ahol az utóbbi idők legszínvonalasabb döntő mérkőzését vívva maradt alul a továbbra is megállíthatatlannak tűnő Székely Penge Pál ellen, akinek ismét csak gratulálni tudunk az első helyéhez, ha jól számolom, zsinórban negyedszer.

steelnb_2016_2_pengerucskaForrás: PDC Hungarian Fan Club facebook oldal

Sajnos Ihász Veronikának nem úgy sikerült a hétvége, ahogy megálmodtuk. Továbbra is a férfiak mezőnyében indult és az első körben Virág Gábor ellen búcsúzott, elsősorban a kiszállóknak „köszönhetően”.

További helyezettek: Darányi Zoltán és Tóth József 9., Füredi Balázs és Polgár Tibor 33., Raszler József és Takács Norbert 65., Mészáros Ferenc 129.

Raszler József csapattársunk az egyéni küzdelmeket követően a lucky loser versenyen egészen az elődöntőig menetelt, ahol végül a bronzérmet szerezte meg.