Steel Darts Nemzeti Bajnokság 2016. III. forduló, Budapest

2016. március 19-én, szombaton a budapesti Diadal Úti Általános Iskolában lezajlott a 2016-os Steel Darts Nemzeti Bajnokság III. fordulója. A versenyre 22 női és 165 férfi egyéni nevezés érkezett.

steel_egyeni_ 3_helyszinj_01

A hölgyek versenyében Kovács Csilla harmadik, Wachter Nikolett ötödik lett, Sopronyi Klaudia a kilencedik helyet szerezte meg. Összetettben a ranglistát Kiss Viktória a Sport DC versenyzője vezeti, Fekete Nóra a DÖ-MIK DC-ből a második, Czipó Vivien a Sport DC-ből – a két utolsó fordulót megnyerve – a dobogó harmadik fokára kapaszkodott fel.

steel_egyeni_ 3_noidij_01

A férfiak mezőnyében klubunkat kilenc versenyző képviselte. Közülük a legjobb eredményt Rucska József érte el, aki egészen az elődöntőig menetelt, ahol a kiváló napot kifogó Kovács Patrik ellen maradt alul. Patrik búcsúztatta Ihász Veronikát is a 32-be jutásért folytatott mérkőzésen.

snb_2016_III_elodonto

Forrás: MDSZ facebook oldal

steel_egyeni_ 3_ferfidij_01

A férfi összetett versenyt három győzelmének köszönhetően magabiztosan Székely Penge Pál a Soul DC versenyzője vezeti, Kovács Patrik (Sport DC) jelentősen leszakadva a második és Takács Gábor a harmadik.

További helyezettek: Füredi Balázs 17., Darányi Zoltán, Ihász Veronika, Polgár Tibor, Mészáros Ferenc, Raszler József 33., Takács Norbert 65., Tóth József 129.

Tóth József csapattársunk az egyéni küzdelmeket követően a lucky loser versenyen egészen az döntőig menetelt, ahol végül az ezüstérmet szerezte meg.