Meszes Norbert Soft Magyar Kupa 2016., Wekerlei BSE

2016. április 9-én, szombaton a Wekerlei BSE klubhelyiségében rendezték a 2016-os Soft Nemzeti Kupát, amelyet a tragikus körülmények között fiatalon elhunyt Meszes Norbert emlékének szenteltek.

soft_mk_2016_01Hölgyek Forrás: MDSZ facebook

A női egyéni döntőben csapatunk két kiválósága Kovács Csilla és Ihász Veronika találkozott. Kettőjük csatájából Veronika került ki győztesen, ezzel bezsebelte a 2016-os női soft kupagyőztes címet. A lányok párosban már egymás mellett küzdöttek és meg is szerezték a kupagyőzelmet.

soft_mk_2016_02Urak Forrás: MDSZ facebook

A férfi egyéni mezőnyben 48 nevezés érkezett. A mieink közül Raszler József érte el a legjobb eredményt 7. helyezésével,  Rucska József 13., Mészáros Ferenc 17., Takács Norbert 25. lett. A végső győzelmet a Soul DC sportolója Nagy Csaba szerezte meg. Párosban a Raszler József / Mészáros Ferenc és Rucska József / Takács Norbert duó is 5. helyen végzett. 2016-ban a soft páros magyar kupagyőztes büszke tulajdonosai Nagy Csaba és Várady György lettek.

A soft kupahétvége legnagyobb nyertesei a hölgyeknél a Győri DC az uraknál a Soul DC mezében léptek dobóvonalhoz. Külön elismerés illeti Ihász Veronikát és Nagy Csabát, akik egyéniben és párosban is a dobogó legmagasabb fokára állhattak fel.