Steel Darts Nemzeti Bajnokság 2016. V. forduló, Darány

2016. július 2-án, szombaton Darányban lezajlott a 2016-os Steel Darts Nemzeti Bajnokság V. fordulója. A versenyre 12 női és 94 férfi egyéni nevezés érkezett.

A hölgyek versenyében Kovács Csilla és Wachter Nikolett ötödik lett. A darányi forduló döntőjében a bécsi WDF verseny ifjúsági bajnoka, a hazai pályán induló Bokor Boglárka és a Dömsödiek kiválósága Fekete Nóra találkozott. A rutin ezúttal diadalmaskodott az ifjúság felett, így Nóra állhatott a dobogó tetejére. Összetettben a ranglistát Fekete Nóra a DÖ-MIK DC versenyzője vezeti, Kiss Viktória a Sport DC-ből a második, Czipó Vivien szintén a Sport DC-ből harmadik.

noi_donto_160702_darany

Forrás: MDSZ facebook oldal

A férfiak mezőnyében klubunkat hat versenyző képviselte. Közülük a legjobb eredményt Rucska József érte el, aki egészen a döntőig menetelt, ahol be is gyűjtötte az aranyérmet Takács Gábor (DÖ-MIK DC) ellen.

takacs_rucska_160702_darany

Forrás: MDSZ facebook oldal

rucska_160702_darany

Forrás: Darányi DC facebook oldal

Ihász Veronika, Raszler József és Tóth József 9., Mészáros Ferenc 33. lett, Takács Norbert a 65. helyen végzett.

A férfi összetett versenyt továbbra is Székely Penge Pál a Soul DC versenyzője vezeti, Kovács Patrik (Sport DC) a második és Takács Gábor a harmadik. Rucska József győzelmével karnyújtásnyira került a dobogótól.

Mészáros Ferenc csapattársunk az egyéni küzdelmeket követően a lucky loser versenyen a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel.

meszi_160702_darany

Forrás: Mészáros Ferenc facebook