Steel NB 2017. I., Dömsöd

2017. február 4-én, szombaton, Dömsödön a Petőfi Sándor Művelődési Központban lezajlott a 2017-es Steel Darts Nemzeti Bajnokság I. fordulója. A versenyre 26 női és 226 férfi egyéni nevezés érkezett. A megnyitón elhangzottak szerint ez volt minden idők legmagasabb létszámú steel egyéni bajnoki fordulója.

Forrás: PDC Hungarian Fan Club facebook oldal

A hölgyek versenyében Kovács Csilla bronzérmes lett, Horváth Klaudia és Wachter Nikolett az 5. helyen végzett. A dömsödi forduló döntőjében a Sport DC két kiválósága Czipó Vivien és Kiss Viktória találkozott. Az ifjúság ezúttal diadalmaskodott a rutin felett, így Vivien állhatott a dobogó tetejére.

Forrás: Székely „Penge” Pál facebook oldal

A férfiak mezőnyében klubunkat kilenc versenyző képviselte. Közülük a legjobb eredményt Rucska József érte el, aki egészen az elődöntőig menetelt, ahol bronzérmet szerzett.

Ihász Veronika 9., Darányi Zoltán 17., Füredi Balázs, Raszler József, Tóth József 65., Mészáros Ferenc, Takács Norbert, Polgár Tibor a 129. helyen végzett. A férfi döntőben megismétlődött a szuperbajnoki finálé és Székely „Penge” Pál a Soul DC játékosa ismét legyőzte Takács Gábort a DÖ-MIK DC-ből.