Steel CSB 2017. I. forduló és Steel UP 2017. III. forduló, Székesfehérvár

Április első hétvégéjén klubunk három eseményen is képviseltette magát. Nézzük szépen sorjában.

Steel Csapatbajnokság 2017. I. forduló

2017. április 1-én, szombaton, Székesfehérváron a Vörösmarty Mihály Általános Iskolában 24 csapat részvételével megrendezték a 2017-es Steel Csapatbajnokság I. fordulóját, ahol klubunk I. és II. osztályú csapattal képviseltette magát.

Az I. osztályú csapatot Ihász Veronika, Darányi Zoltán, Raszler József és Tóth József alkotta. 3 győzelem mellett 2 vereség is becsúszott, így a tabella 3. helyén várhatjuk a folytatást. Az egyik vereségünket a nap nyertesétől, a szombathelyi gárdától szenvedtük el, a másikat DÖ-MIK DC-től. Sikerült legyőznünk a Sport DC I.-et, a Sport Hotelt és a Vecsést.

A II. osztályú csapatot Wachter Nikolett, Keresztény Dániel, Mészáros Ferenc, Pálfy Péter és Rucska József alkották. 2 győzelem mellett 3 döntetlennel végződött a hétvége. Ezzel az eredménnyel a kis csapat is a harmadik helyről folytathatja. Nekik a Darányiakat és a Békéscsabát sikerült felülmúlni, a Szolnoki Baglyokkal, a Sport DC Szekszárddal és a Centrummal azonban nem bírtak, igaz ők sem velünk.

Gyere-K-épbe Gyermekjogi Roadshow

Szintén szombaton az Integrált Jogvédelmi Szolgálat „Gyere-K-épbe” elnevezésű országos programjának keretében, a Krúdy Gyula Gimnázium aulájában szervezett rendezvényt a gyermekotthonokban és nevelőszülőknél élő gyermekek részére. A helyszínen klubunk lehetőséget biztosított a fiataloknak, hogy kipróbálják a dartsot.

Steel Utánpótlás Bajnokság 2017. III. forduló

Hétvégén került megrendezésre az UP Nemzeti Bajnokság 3. fordulója. Egyesületünk 6 “Vassgyúró” -val volt jelen a versenyen, ahol 40 fiatal indult az ifjúsági fiú kategóriában.

Legjobban Horváth Gergőnek alakult a versenye, ő az 5. helyen végzett. A csoportkörben 3 győzelme mellé 1 vereség jutott, így csoport másodikként zárt. A főtáblán előbb Czipó Viviennt (4:2), majd Nagy Barnabást (4:3 – 1-3-ról) búcsúztatta, végül a későbbi döntős Nagy Márk jelentette a végállomást (2:4). Újoncunktól szép eredmény! További sikereket kívánunk a Győri DC színeiben!

9. helyen végzett Hideg Soma és Keresztény Dániel. Dani veretlenül és játékvesztés nélkül jutott a legjobb 16 közé, ott aztán Kaiser Richárdtól kapott ki 4:1 arányban. Soma a csoportjából negyedikként kijutva Kelemen Danival mérkőzött és aratott 4:2 arányban győzelmet. Ezt követően a “Sulimpia” döntőjének “ismétlésében” 4:1 arányú vereséget szenvedett Hartmann Leventétől.

17. helyen végeztek: Kelemen Dániel, Varga Tamás és Varga Bence.

Dani veretlenül és játékvesztés nélkül jutott ki a csoportból, majd a Somával vívott csata jelentette számára most a végállomást.

Tamás javuló játékkal küzdötte ki magát a csoportból, majd Németh Norberttel szemben maradt alul 4:1 arányban.

Bence küzdelmes versenyen van túl, aminek végén Böröczi Áron jelentette a zárást (4:1).

A párosok versenyében:
3. Keresztény Dániel – Hideg Soma
9. Kelemen Dániel – Varga Bence
17. Horváth Gergő – Varga Tamás