Magyar Darts Liga Észak-Dunántúl 2017. Győr VII. forduló

Tegnap a Club Arénában 42 versenyző részvételével lezajlott a Magyar Darts Liga Észak-dunántúli régiójának VII. fordulója.

A végeredmény:

A nyári szünet előtti utolsó győri ligafordulóra a már-már átlagosnak mondható, egyébként az évszakhoz és a csütörtök esti időponthoz viszonyítva kifejezetten magas, 42 fős mezőny gyűlt össze a táblák előtt. Örömünkre szolgált, hogy a Pestújhely kiválóságai is ellátogattak hozzánk, és ha már egyszer erre jártak, vittek szinte mindent, amit lehetett: Szabados Attila egy káprázatos dupla-duplával szerezte meg az első helyet, Végső Janié lett az ezüst. Klubunk két dobója Füredi Balázs és Rucska József osztoztak a dobogó harmadik fokán, sajnos a héten háztartási balesetet szenvedő Ihász Veronika nem gyarapíthatta tovább pontjainak számát, ellenben Keresztény Dániel ifi játékosunk, aki ebben az idényben már a harmadik 5. helyezését szerezte meg.

Házibajnokság aktuális állása elérhető >>ITT<< .

Mindenkinek gratulálunk és köszönjük a részvételt! AUGUSZTUSBAN NEM LESZ GYŐRI LIGA, nyári szünetre vonulunk. Mindenkinek jó pihenést és kellemes kikapcsolódást kívánunk! Legközelebbi győri liga 2017. szeptember 14-én (csütörtök) 18:00-kor helyszín: Club Aréna Steel Darts Club, Pólus Üzletház 9028 Győr, Külső Veszprémi u. 2.