Soft NB 2017. IV. forduló és Soft Crickett Magyar Kupa 2017.

2017. szeptember 9-én rendezték a Soft Nemzeti Bajnokság IV. fordulóját, majd másnap az egyfordulós Soft Crickett Magyar Kupa küzdelmeit Budapesten a Wekerlei Sportegyesület klubhelységében.

A szombati küzdelmekben csak Horváth Klaudia csapattársunk volt érdekelt, aki ismét bajnoki esélyesként játszott és 12 mérkőzéséből 10-et megnyerve, 41:7-es mérkőzésátlaggal magabiztosan vezeti az összesített ranglistát Erdei Nóra (Sport DC) előtt, harmadik Cserpes Ágnes (Újpalotai KDC).

A férfi I. osztályt Takács Gábor (DÖ-MIK DC) vezeti, Nagy Csaba (Soul DC) és Németh Zoltán (Sport DC) előtt. A II. osztályban Üveges Krisztián (BEAC) jobb legarányának köszönhetően megelőzte Izsák Gábort (DÖ-MIK DC), a dobogó harmadik fokát Fekete Nóra (DÖ-MIK DC) foglalja el.

A vasárnapi Soft Crickett Kupának már népesebb győri különítmény vágott neki. A hölgyeknél Horváth Klaudia és Ihász Veronika, az uraknál Raszler József és Rucska József próbálta megszerezni a kupagyőztesnek járó trófeát.

A hölgyeknél 7 nevező jött össze, az uraknál sem volt sokkal népesebb mezőny, ők 17-en küzdöttek a végső győzelemért. Örömmel jelentem, hogy mindkét nemnél győri aranyérem született, Veronika a női-, Rucska Józsi a 2017. évi férfi kupagyőztes cím büszke tulajdonosa lett. Klaudia a gyengébbik nemnél 5., Raszi az erősebbiknél 7. helyen végzett.