Soft CSB 2017. III. forduló, Wekerle

2017. szeptember 30-án, szombaton a Wekerlei Sportegyesület Klubhelységében rendezték a Soft Nemzeti Csapatbajnokság III. fordulóját. Mi az I. osztály küzdelmeiben voltunk érdekeltek.

A csapatot Ihász Veronika, Darányi Zoltán, Mészáros Ferenc, Raszler József és Rucska József alkották, bár utóbbi játékosunk csak papíron volt jelen, fizikailag a PDC Világbajnokság kvalifikációján tartózkodott a Margitszigeten.

A dömsödiek ellen kezdtünk egy 9-6-os győzelemmel, aztán az Aramis ellen folytattuk, ellenük 9-2-re sikerült nyerni, majd a Pestújhelyet múltuk felül 9-6-ra. Háromból három győzelmet aratva 100%-os hétvégét zártunk. Nagyon örülök, hogy Zolika felgyógyult, Veronika az előző napot még Angliában kezdte, ennek ellenére is sikerült kiváló teljesítményt nyújtania, Raszi és Mészi pedig hozták tőlük megszokott rutinos játékot.

Az összesített tabellán ezzel a remek hétvégével sikerült 2 pontra megközelítenünk a dobogó élén álló soproniakat, és a mutatott játék optimizmusra adhat okot a hétvégi utolsó fordulót megelőzően.

A nap margójára még odakívánkozik, hogy Rucska Józsinak sajnos nem sikerült kijutni a PDC Világbajnokságra.