Steel NB 2017. VII. forduló, Kispest

2017. október 7-én, szombaton, Kispesten rendezték a Steel Nemzeti Bajnokság 2017. évadának VII., egyben záró fordulóját 116 férfi és 10 női nevezővel. Klubunkból négy versenyző indult a férfiak versenyében: Ihász Veronika, Polgár Tibor, Rucska József és Tóth József. Az évad befejező viadalának még néhány nyitott kérdést meg kellett válaszolnia. Lássuk a részleteket.

A hölgyek versenyében már az utolsó forduló előtt eldőlt a bajnoki cím sorsa: Czipó Vivien a Sport DC kiválósága magabiztosan végzett az élen, de nem pihent a babérokon az ifjú hölgy az utolsó fordulót is megnyerte, a döntőben Németh Évát múlta felül. Az összesített ranglista második fokán Kiss Viktória, a harmadikon Erdei Nóra végzett.  A mieink közül Horváth Klaudia az egész éves teljesítmény alapján 8., Kovács Csilla és Mészáros Nikolett 15. lett.

Klubunkból az urak versenyében a legjobb teljesítményt Rucska József érte el, ő az 5. helyen végzett, Ihász Veronika és Tóth József 33., Polgár Tibor 65. lett. A bajnoki címért vívott harc a végletekig kiélezett maradt, a döntőben derült csak ki a végső győztes személye, aki nem más lett, mint ahogy a fenti képből is ki lehetett következtetni: Székely „Penge” Pál a Soul DC versenyzője. Takács Gabi megszorította Palit, de legyőznie nem sikerült így a DÖ-MIK DC sportolójának meg kellett elégednie az ezüstéremmel. Az összesített dobogó harmadik fokára Kovács Patrik álhatott fel a Sport DC-ből. Rucska Józsinak 2017-ben sajnos be kell érnie a 4. hellyel. Ihász Veronika 12., Tóth József 16., Raszler József 27., Darányi Zoltán 31., Füredi Balázs 52. helyen fejezték be az idényt.