Városi és országos elismerés a klubnak

A múlt héten két rendezvény is rámutatott arra, hogy klubunkat Győrben és Magyarországon is jegyzik. A figyelmet elsősorban lányaink kiemelkedő teljesítménye érdemelte ki, de az I. Győri Sportbálra, mint klubot, sportolókat és vezetőket együtt hívtak meg, ezzel elismerve a munkát, amit minden klubtag közösen végzett a 2017. esztendőben.

Sportbál 2018. Győr

Már a meghívás is óriási megtiszteltetés volt számunkra. A tény, hogy egy lapon említenek bennünket olyan tradicionális és világviszonylatban is kiemelkedő győri sportágakkal, mint az evezés vagy a kézilabda, valamint rendezvény és az Olimpiai Sportpark mérete bevallom zavarba hozott. Volt vörös szőnyeg, hollywoodi reklámfal, fotósok és számtalan olyan kiváló sportoló és sportvezető, akiket korábban csak a tévében láttam.

Amikor azonban az is kiderült, hogy a díjazottak között is ott van Veronika, teljesen beleborsóztam. A díj átadásakor minden kiválóság neki tapsolt, elismerve azt a rengeteg munkát, amit eddigi pályafutása során a sportba belepakolt. Biztos vagyok benne, hogy ők igazán tudják értékelni az erőfeszítéseket.

Veronikát 2017 Sportcsillagai között az Év női sportolója kategóriában közösen jutalmazta a Győri Sportcsillagok Emlékeit Gyűjtő Alapítvány és Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata. Klubunk kiválóságát olyan nevekkel együtt szólították a színpadra, mint Fazekas-Zur Krisztina kétszeres olimpiai bajnok és Devecseriné Takács Kincső világbajnok evezősök.

Nemzeti Versenysport Szövetség Évértékelő Ünnepség

A Nemzeti Versenysport Szövetség (NVESZ) 2018. február 13-án rendezte Évértékelő Ünnepségét, amelyen klubunk két kiválóságát, a Caorléban Soft Európa bajnoki címet védő Ihász Veronika – Horváth Klaudia páros díjazták.

Sajnos a szokatlan hétköznap kora délutáni időpont miatt Veronika nem tudott részt venni a ceremónián, de Klaudia vállalta az utat és átvette a plakettet és a Nemzeti Versenysport Szövetség első évét bemutató nívós kiadványt.

Nem is tudom hány helyen és hány embernek kellene köszönetet mondanom, ezért ha valakit kifelejtek, kérem, bocsásson meg nekem! Először is köszönöm a lányoknak, Ihász Veronikának és Horváth Klaudiának a teljesítményt! A klub minden tagjának és pártolójának a háttér biztosítását, a városnak segítséget, Győr és az Ország sportközösségének az elismerést! Remélem mindez a dartsot most kezdőknek példa, az eddig bizonytalan támogatóknak pedig motiváció, hogy érdemes ezt a SPORTágat komolyan venni!