Soft MK és Páros Bajnokság 2018.

2018. március 4-én, vasárnap rendezték a Meszes Norbert Soft Magyar Kupát és Páros Bajnokságot a Wekerlei Sportegyesület klubhelységében, amelyen 28 férfi és 8 női versenyző indult. Klubunkat két versenyző Ihász Veronika, a regnáló női kupagyőztes és Darányi Zoltán képviselték.

A hölgyek versenyében Veronikát nem tudták megszorítani, magabiztosan védte meg címét, a döntőben Cserpes Ágnest sikerült legyőznie.

A férfiaknál Darányi Zoli a 7. helyen végzett, az első körben rögtön Takács Gabit verte, de Szabados Attila ellen a vigaszágra került, ahonnan sajnos nem tudott visszakapaszkodni. 2018. Soft Magyar Kupagyőztese az uraknál Melisek Zsolt lett.

Zoli és Veronika párosban a férfiaknál indult, és egyenesen ágon jutottak el a döntőig, ahol a kiváló Takács Gábor – Melisek Zsolt duóval találkoztak. Nem indult jól a mérkőzés: Takiéknak sikerült visszajönni vigaszágról. Utána azonban összekapták magukat Veronikáék és lefiniselték a papíron erősebbnek tűnő ellenfelet.

Alig indult el az idei bajnoki szezon, Veronika és Zoli máris megszerezték 2018. első trófeáit: Ihász Veronika 2018. Női Soft Magyar Kupagyőztese, Ihász Veronika és Darányi Zoltán 2018. Férfi Páros Soft Magyar Bajnokai. Gratulálunk!

Fotók: Magyar Darts Szövetség facebook