Steel UP 2018. III. forduló, Kiskőrös

2018. április 28-án, Kiskőrösön a Rajz Attila Jégpályán rendezték a Steel Utánpótlás Egyéni és Páros Bajnokság 2018-as évadjának harmadik fordulóját. Klubunkból Tóth József elnök úr és utánpótlás csapatvezető irányításával négy Vassgyúró utazott a helyszínre: Horváth Gergő, Kelemen Dániel, Kelemen Péter, és Varga Bence.

A következőkben Totti beszámolóját olvashatjátok.

A sorsolás szeszélye folytán két ifjúsági versenyzőnk Kelemen Dániel és Horváth Gergő egy csoportba kerültek és rögtön az első mérkőzést egymás ellen is játszották, amit most Dani nyert meg 2:1-re. A továbbiakban is pontosabban szálltak Dani nyilai, így másodikként kijutott a csoportból, míg Gergőnek ez most nem sikerült. A főágon Dani egy 4:3-as győzelmet követően a későbbi döntős Serfőző Balázstól kapott ki 4:1-re. Ezzel a 9. helyen végzett, Gergő pedig 33-ként zárt. A versenyt Szabó Dániel nyerte, győzelméhez gratulálunk!

A serdülőknél Kelemen Peti igazán kemény sorsolást kapott, hiszen a tabella első 3 helyezettjével kellett játszania. Egy győzelem után két vereséget szenvedett és 9. lett. Varga Bence szerencsésebb volt a sorsolásnál és a kezdeti jó játéknak köszönhetően 2 győzelmet aratott, majd végül 5. helyen végzett. Összetettben Bence a 4., Péter az 5. helyen áll az igencsak erős mezőnyben.

A párosok versenyére ifjúsági versenyzőink kicsit megrázták magukat és 3 győzelmet aratva a döntőig meneteltek, ahol 3:1-re maradtak alul a Katona Bence – Petrovics Bálint párossal szemben. Dani és Gergő az összetett 3. helyet foglalja el. Péter és Bence egy 3:2-es győzelem után kikaptak és a 9. helyen végeztek. Összetettben a 7. helyet foglalják el.

Gratulálunk fiataljainknak! Folytatás két hét múlva Pécelen…