Steel NB III. forduló

A hétvégén a steel egyéni és páros küzdelmeké volt a főszerep. 2019. május 4-én, szombaton rendezték a Steel Nemzeti Bajnokság III. fordulóját a felnőtteknek és az utánpótlás korúaknak egyaránt, vasárnap pedig a Steel Nemzeti Páros Bajnokság küzdelmeire került sor. Mindkét napon hatalmas győri sikereknek örülhettünk, a részletekről Tóth József elnök úr beszámolóját olvashatjátok és neki köszönhetjük a képeket is.

10 felnőtt és 3 utánpótlás játékossal érkeztünk a versenyhelyszínre, ahol végül nagyon eredményes napot zártunk. A férfiak versenyében Rucska Józsi első és Darányi Zoli 3. helye, valamint a női versenybe visszatérő Ihász Veronika első helye csodás eredmény. A Lucky Loser versenyben Pálfy Peti 3. helyezést ért el.

Tovább fokozta örömünket, utánpótlás játékosaink parádéja. Kelemen Peti serdülő korcsoportos 3. helye mellett Szoták Balázs 1. helyét ünnepelhettük gyermek kategóriában, majd a nap zárásaként az utánpótlás válogatott bő keretében számításba vett két játékosunk, Kelemen Péter és Horváth Gergő alkotta páros tette fel az i-re a pontot parádés első helyével.

Vasárnap a párosok versenyével folytatódott a program. Hat párosunk nevezett a férfiak mezőnyében, ahol 67 induló volt, míg a női versenyben – ahol 8 páros nevezett – a Békéscsabai DSE csapatával kooperálva indítottunk versenyzőnket, Ihász Veronikát. Az együttműködés sikeres volt, hiszen nem találtak legyőzőre, így Ihász Veronika, Ölei Annamáriával megvédte páros bajnoki címét!

Fotó: Békéscsabai Darts Club Sportegyesület facebook oldala

A férfiak versenyében minden párosunk kijutott ugyan a csoportjából, de a nyolcad döntő a végállomást jelentette.

A hétvége összesítve:

I. helyezés:

Rucska József (férfi felnőtt)

Ihász Veronika (női felnőtt)

Kelemen Péter – Horváth Gergő (UP páros)

Szoták Balázs (UP gyermek)

Ihász Veronika – Ölei Annamária (női páros)

III. helyezés:

Darányi Zoltán (férfi felnőtt)

Kelemen Péter (UP serdülő)

Pálfy Péter (felnőtt Lucky Loser)

Gratulálunk versenyzőinknek!

Folytatás május 16-án a győri Liga fordulón, majd 18-án a csapatbajnoki NB 1. fordulóján.