MDL 2019. Győr VI. forduló

Tegnap a Club Arénában 26 versenyző részvételével lezajlott a Magyar Darts Liga Nyugat-dunántúli régiójának hatodik győri fordulója.

A végeredmény az MDSZ új levezető rendszerének köszönhetően egységes formában elérhető >>ITT<<.

Meglepetésünkre húsz fő fölötti létszámmal és az évszakhoz képest kellemes idővel indult a hatodik győri forduló, két négyes és hat hármas csoportban. A srácok laza másfél óra alatt lepörgették a csoportkört és máris a legjobb tizenhat küzdelmeivel folytathattuk. Két kiválóságunk és a győri fordulók folyamatos résztvevői: Rucska József és Horváth Gergő igazoltan maradtak távol, ők Ankarában, Törökországban a magyar ifjúsági válogatottal szerepeltek. A tizenhat közötti házirangadón Mészáros Ferenc legyőzte Tóth Józsefet, hogy utána a nyolc között újabb Győri DC-s csatában találkozhasson Füredi Balázzsal. Az utóbbi párharcból Balu került ki győztesen és meg sem állt a döntőig. A másik ágon Darányi Zoltán jutott a legtovább, az elődöntőben azonban alulmaradt a szombathelyiek játékosával, Csóka Andrással szemben. A fináléban Balázs újra lehengerlő játékot és magabiztos kiszállózást mutatott be és így zsinórban harmadszor állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. A Storm DC-sek legjobbja Pándi Dániel lett, aki bronzéremmel térhetett haza.

Házibajnokság aktuális állása elérhető >>ITT<< .

A legjobb 16-tól az online közvetített mérkőzések megtekinthetők a Győri DC YouTube csatornáján:

Mindenkinek köszönjük a részvételt! Legközelebb a nyáriszünet után 2019. szeptember 12-én találkozunk. Sok szeretettel várunk benneteket és kellemes nyaralást!