MDL 2020. Győr I. forduló

Tegnap a Club Arénában 36 versenyző részvételével lezajlott a Magyar Darts Liga 2020. Észak-dunántúli régiójának első győri fordulója.

A végeredmény az MDSZ új levezető rendszerének köszönhetően egységes formában elérhető >>ITT<<.

A 2020. évet az Észak-dunántúli régióban kezdte el klubunk, érdeklődve vártuk az első fordulót, hogy milyen létszámmal és milyen játékerővel indulunk. Az nyitó győri versenyt követően megállapítottuk, hogy a résztvevők száma és a színvonal egyaránt emelkedett. A harminchat fős nevezőszám tökéletesnek mondható egy régiós ligaverseny tekintetében. Nyolc négy- és ötfős csoportban kezdtük meg a küzdelmeket, amelyből három kijutó volt. Már ebben a szakaszban volt néhány meglepetés kiesés, köszönhetően a sorsolás szeszélyéből kialakult „halálcsoportoknak”. A csoportelsők pihenősök voltak az egyenes kieséses szakasz első körében, a második és harmadik helyezettek egymás között döntötték el a legjobb harminckettőből a kijutás sorsát. A tizenhat között a közvetítésben néhány egészen kiváló mérkőzést láthattunk magas átlagokkal, a döntőben a hazai pálya előnyét élvező Rucska József egy érett játékot mutató székesfehérvári kiválóság, Tamás Péter ellen hódította el a forduló bajnoki címét.

Házibajnokság aktuális állása  elérhető >>ITT<< .

A legjobb 16-tól az online közvetített mérkőzések megtekinthetők a Győri DC YouTube csatornáján:

Mindenkinek köszönjük a részvételt! Legközelebb 2020. március 12-én találkozunk. Sok szeretettel várunk akkor is benneteket!