MDL 2020. Győr V. forduló

Múlt héten csütörtökön a Club Arénában 37 versenyző részvételével lezajlott a Magyar Darts Liga 2020. Észak-dunántúli régiójának ötödik fordulója.

A végeredmény elérhető >>ITT<<.

A koronavírus helyzet részleges rendeződését követő első forduló előtt érdeklődve vártuk, hogy milyen létszámmal indulunk el. Meglepődve tapasztaltuk, hogy a vártnál lényegesen magasabb lett a játékosok száma. A megjelent játékerő viszont minden elképzelésünket felülmúlta. Több olyan magyar topjátékos is ellátogatott hozzánk, akikre tényleg nem számítottunk és a szomszédos MDL régiokból is tiszteletüket tették nálunk, rég nem látott ismerősök. Innen is szeretném megköszönni nekik.

Nyolc csoportban kezdték meg a srácok a küzdelmeket, amelyek között egyik sem volt könnyűnek nevezhető. Három kijutó volt, csonka 32-es táblán folytattuk, a csoportelsők erőnyerőként mentek tovább a 16-ba, a második és harmadik helyezettek kijátszották egymás között a továbbjutást. A tizenhat között induló online közvetítésben kiváló mérkőzéseket láthattunk, én személy szerint kicsit szomorú is voltam, hogy néhány párosításról lemaradtam, annak köszönhetően, hogy egyszerre csak egy meccset tudunk közvetíteni. A döntőt a regnáló magyar bajnok vívta az második helyzettel, de a Takács Gábor Rucska József derbi mellett, külön szeretném kiemelni Horváth Bence kiemelkedő teljesítményét az elődöntőben. Mindegyik mérkőzés megtekinthető YouTube csatornánkon is. A másik bronzérmet a DÖ-MIK DC kiválósága, Izsák Gábor szerezte meg.

Házibajnokság aktuális állása  elérhető >>ITT<< .

A legjobb 16-tól az online közvetített mérkőzések megtekinthetők a Győri DC YouTube csatornáján:

Mindenkinek köszönjük a részvételt! Legközelebb 2020. július 16-án találkozunk. Sok szeretettel várunk akkor is benneteket!