Dreher MDL 2022. Győr I. forduló

Tegnap a Club Arénában 23 versenyző részvételével lezajlott a Dreher Magyar Darts Liga 2022. Észak-dunántúli régiójának első győri fordulója.

A végeredmény a Magyar Darts Szövetség adatbankjának köszönhetően elérhető >>ITT<<.

Az korábbi években megszokotthoz képest alacsonyabb létszámmal vágtunk neki a 2022-es győri liga első fordulójának. A keddi edzésen még vakartuk a fejünket, hogy a 48 fős létszámkorlát miatt nem kell-e néhány játékost megfosztanunk az indulás lehetőségétől, de az élet ezt a gondot levette a vállunkról. Ennek kevésbé, annak viszont kifejezetten örültünk, hogy nem csak régiónkból, hanem szerte az országból érkeztek hozzánk versenyzők, innen is köszönjük nekik, hogy jelenlétükkel megtisztelték klubunkat.

Négy csoportban kezdték meg a srácok a küzdelmeket, amelyek között egyik sem volt könnyűnek nevezhető. Fegyelmezetten és gyorsan, a hat fős csoportokat két táblán lebonyolítva, bő két óra alatt lezajlottak a csoportmérkőzések. Négy továbbjutó volt mindegyik csoportban, tizenhatos főtáblával folytattuk az egyenes kieséses szakaszban, amelyet a csoportkör 7 kiesője következtében két körben bonyolítottunk le. A 16-os főtábla második etapjától induló online közvetítésben remek mérkőzéseket követhettünk, parádés kiszállókkal. Érdemes visszanézni élő online közvetítésünket a YouTube-on, ahol idéntől újabb kiegészítéssel próbáljuk élvezhetőbbé tenni a visszanézést: Időbélyegek segítségével lehet a videóban a mérkőzésekre ugrani.

A forduló bajnoki címét Rucska József a Honvéd Auróra Sportegyesület játékosa szerezte meg Szoták Balázs, a Győri DC ifjú titánja ellen. A bronzérmeken Németh Zoltán (Partiscum Darts Club) és Dömény Dávid (Győri DC) osztoztak.

A közvetített mérkőzések visszanézhetők itt: https://www.youtube.com/watch?v=YhoH7yxPfXE . A forduló mérkőzéseinek eredményei pedig elérhetők a Szövetség adatbankjában.

Elindult házibajnokságunk, aminek díjátadóját majd az év végén megrendezésre kerülő Vass Péter Emlékverseny megnyitójával egy időben fogunk megtartani.

Mindenkinek köszönjük a részvételt! Sok szeretettel várunk benneteket a következő fordulón 2022. március 10-én!