Dreher MDL 2022. Győr II. forduló

Csütörtökön a Club Arénában 31 versenyző részvételével lezajlott a Dreher Magyar Darts Liga 2022. Észak-dunántúli régiójának második győri fordulója.


A végeredmény a Magyar Darts Szövetség adatbankjának köszönhetően elérhető >>ITT<<.

Ideálisnak mondható 31 fős létszámmal vágtunk neki a 2022-es MDL II. győri fordulójának. Ennek megfelelően a csoportküzdelmek gyorsan lezajlottak. Tizenhatos főtáblával folytattuk, már online közvetítéssel, ahol a kamerák előtt a Győri DC két kiváló ifjúsági játékosa Kiss Marcell és Szoták Balázs csapott össze. Balázs az utóbbi időben parádés formát mutat és ezen a mérkőzésen is 82 pont körüli átlagot dobott: Bármennyire is jól játszott ellene Marcell, nem sikerült leget nyernie. Hasonlóan kiválóan dobott a szombathelyi Kovács Benjámin is, aki Darányi Zoltánt is legyőzte, de Szoták Balázson neki sem sikerült túljutnia az elődöntőben. Legjobb nyolc között hat Győri DC-s játékos is volt, végül csak kettőnek sikerült éremmel hazatérnie: Dömény Dávidé lett a másik bronzérem, Szoták Balázs pedig a döntőt is megnyerte Selmeci Zsolt (Storm DC) ellen, így három PDP forduló után egy MDL-t is sikerült Balázsnak behúznia.

A közvetített mérkőzések visszanézhetők >>ITT<< . A forduló mérkőzéseinek eredményei pedig elérhetők a Szövetség adatbankjában.

Elindult házibajnokságunk, aminek díjátadóját majd az év végén megrendezésre kerülő Vass Péter Emlékverseny megnyitójával egy időben fogunk megtartani.

A házibajnokság jelenlegi állása elérhető >>ITT<< .

Mindenkinek köszönjük a részvételt! Sok szeretettel várunk benneteket a következő fordulón 2022. április 14-én!