Steel NB 2017. II., Csepel

2017. március 11-én, szombaton, Csepelen a Gróf Széchenyi István Általános Iskolában lezajlott a 2017-es Steel Darts Nemzeti Bajnokság II. fordulója. A versenyre 27 női és 199 férfi egyéni nevezés érkezett. A Győri DC színeit 10-en képviseltük. A hétvége egyértelműen a hölgyeknek sikerült jobban: a férfiak mezőnyében is nő lett a legjobb győri.

A hölgyek versenyében egész nap kiváló játékot mutatva Horváth Klaudia egészen a döntőig menetelt, ahol azonban alulmaradt Erdei Nórával (Sport DC) szemben. Klaudia remek teljesítményével az összesített ranglista 3. pozíciójában várhatja a következő fordulót. Kovács Csilla 5., Wachter Nikolett 17. lett.

A férfiak mezőnyében klubunkat hét versenyző képviselte. Közülük a legjobb eredményt Ihász Veronika érte el, aki a 9. pozícióban végzett. Rucska József az összetett ranglista 6. helyére került, miután 33. helyen fejezte be a csepeli tornát. Józsi számára a végállomást az egész nap kiváló játékot mutató darányi Darók Béla jelentette, aki utána meg sem állt az elődöntőig. Szintén 33. lett Mészáros Ferenc. Füredi Balázs, Raszler József és Polgár Tibor 65., Tóth József a 129. helyen végzett.

A férfi döntőben megismétlődött az előző forduló döntője és Székely „Penge” Pál a Soul DC játékosa ismét legyőzte Takács Gábort a DÖ-MIK DC-ből.

A lucky looser versenyen Raszler József ezüstérmet szerzett, miután alulmaradt a szombathelyi kiválóság, Pósfai Miklós ellen.