MDL Győr 2018. III. forduló

Tegnap a Club Arénában 33 versenyző részvételével lezajlott a Magyar Darts Liga Észak-dunántúli régiójának harmadik győri fordulója.

A végeredmény:

A győri liga a márciusi 22-i kitérő után visszatért régi helyére, a hónap tizedikét követő első csütörtökre, ennek megfelelően az átlagosnak mondható harminc körüli létszámban gyűltünk össze a táblák előtt. Nyolc csoport, a szokásos jó hangulat, fegyelmezett játék és korai befejezés, ezek voltak a szokásos alapanyagok. A fűszer pedig az első online stream közvetítés tesztelése volt, ami teljes egészében, a maga gyermekbetegségeivel együtt megtekinthető itt:

Aki csak csemegézni szeretne, annak javaslom megtekintésre a 2 óra 24 perctől induló Füredi – Rucska összecsapást. Aki pedig valami szépet szeretne annak 3:09-től az Ihász – Lempner elődöntőt és 3:37-től az Ihász – Kaufmann döntőt. Veronika egyetlen női indulóként jutott a fináléba, ahol a kiváló formában dobó Kaufmann Krisztiánt sikerült legyőznie. A két harmadik helyen a baráti körös kártyával rajtoló Lempner István és a parádés játékot bemutató Füredi Balázs végzett.

Házibajnokság aktuális állása elérhető >>ITT<< .

Mindenkinek gratulálunk és köszönjük a részvételt! A legközelebbi győri liga 2018. május  17-én (csütörtök) 18:00-kor lesz, helyszín: Club Aréna Steel Darts Club, Pólus Üzletház 9028 Győr, Külső Veszprémi út 2.