MDL 2019. Győr VII. forduló

Múlt héten csütörtökön a Club Arénában 34 versenyző részvételével lezajlott a Magyar Darts Liga Nyugat-dunántúli régiójának hetedik, utolsó előtti győri fordulója.

A végeredmény az MDSZ új levezető rendszerének köszönhetően egységes formában elérhető >>ITT<<.

Megszokottnak mondható, harminc fő körüli létszámmal vágtunk neki az ősz első győri ligafordulójának. Már a nevezési listát böngészve világos volt mindenkinek, hogy nem lesz olyan, hogy könnyű csoport. Roppant erős mezőny jött össze, akik két ötös és hat négyes csoportban kezdték meg a küzdelmeket. A csoportelsők pihenősök voltak az egyenes kieséses szakasz első körében, a második és harmadik helyezettek egymás között döntötték el a továbbjutás sorsát. A legjobb tizenhat között már online közvetítés is volt, ahol rögtön egy nagyon erősnek ígérkező Mészáros Zsolt Rucska József összecsapást követhettünk, ahol Józsi gyorsan rövidre zárta a találkozót, aztán meg sem állt a forduló bajnoki címéig. A döntőben a kifejezetten érett játékot mutató Kelemen Petit sikerült legyőznie, aki előtte a korábbi három forduló győztesét Füredi Balázst búcsúztatta. A másik bronzérmet Mészáros Ferenc szerezte meg.

Házibajnokság aktuális állása elérhető >>ITT<< .

A legjobb 16-tól az online közvetített mérkőzések megtekinthetők a Győri DC YouTube csatornáján:

Mindenkinek köszönjük a részvételt! Legközelebb 2019. október 10-én találkozunk a záró fordulóval. Sok szeretettel várunk benneteket!