Vass Péter Emlékverseny regisztráció

Idén negyedik alkalommal rendezzük meg 2015-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt barátunk és klubtársunk, Vass Péter emléktornáját, amelyre sok szeretettel várunk benneteket!

A korábbi években a Magyar Darts Liga Döntőjének másnapján csaphattak össze az amatőr és igazolt játékosok két párhuzamosan futó verseny keretében. A ligadöntő helyszínváltozása miatt ebben az évben kicsit változik a lebonyolítás: Szombaton kizárólag az amatőröket, vasárnap pedig az igazolt játékosokat is várjuk a táblák elé.

A versenyszisztéma is változik: A korábbi évek megszokott vigaszág és egyenes kiesés helyett, mindkét nap liga rendszerben bonyolítjuk le a tornát, annyi eltéréssel, hogy az egyenes kieséses szakaszban négy helyett csak három legig zajlanak az összecsapások, csak a döntő lesz négy nyertes, valamint kijátszásra kerül a harmadik hely is.

A versenyeket Péter családjával közösen szervezzük, így idén is egyedi trófeával gazdagodik az amatőr és a nyílt verseny első helyezettje is. Ezen kívül értékes nyeremények várnak a díjazottakra.

A vasárnapi versenynap keretében tartjuk meg a 2019-es ligasorozat győri házibajnokságának díjkiosztóját is.

Gyertek el, emlékezzünk közösen egy jó hangulatú verseny keretében Péterre, aki rengeteget tett klubunkért és hazai dartsért!

EDDIG REGISZTRÁLTAK