MDL 2019. Győr VIII. forduló

Tegnap a Club Arénában 17 versenyző részvételével lezajlott a Magyar Darts Liga Nyugat-dunántúli régiójának nyolcadik, utolsó győri fordulója.

A végeredmény az MDSZ új levezető rendszerének köszönhetően egységes formában elérhető >>ITT<<.

Negatív rekordot jelentően alacsony, tizenhét fős létszámmal vágtunk neki a 2019-es év utolsó győri ligafordulójának. Rucska József igazoltan maradt távol, ő Ihász Veronikával együtt a nemzeti színeket képviselte a világkupán Kolozsváron. A létszám és a színvonal azonban nem volt kapcsolatban egymással, már a csoportküzdelmek alatt kiváló összecsapásokat láthattunk. A csoportelsők pihenősök voltak az egyenes kieséses szakasz első körében, a második és harmadik helyezettek egymás között döntötték el a legjobb nyolcba jutás sorsát. Tizenhatos főtáblán szombathelyi házirangadóval kezdtünk a közvetítést, és annak ellenére, hogy a résztvevők nem voltak elégedettek saját teljesítményükkel, minket meggyőzött a mutatott játék és reménykedtünk a további kiváló folytatásban, ami nem is maradt el. Mindenkinek javaslom a közvetítés visszanézést. Az elődöntőkben már csak egy szombathelyi játékos maradt a győriek mellett, Csóka András Dömény Dávid ellen maradt alul, aki meg sem állt a döntőig, a másik bronzérmet Kelemen Péter szerezte meg. A döntőbe Dávid mellett Darányi Zoltán jutott, itt kiélezett adok-kapokban végül az utóbbi játékos hódította el a záró forduló bajnoki címét.

Házibajnokság végeredménye elérhető >>ITT<< . A díjátadóra a Vass Péter Emlékverseny vasárnapi (2019. november 24.) játéknapjának megnyitójának keretein belül kerítünk sort.

A legjobb 16-tól az online közvetített mérkőzések megtekinthetők a Győri DC YouTube csatornáján:

Mindenkinek köszönjük a részvételt! Legközelebb 2020-ban találkozunk. Sok szeretettel várunk akkor is benneteket!