Köszönjük Veronika!

Szeretném a Győri DC nevében megköszönni Veronikának azt a csodálatos élményt, amit a 2022-es WDF Darts Világbajnokságon kaptunk tőle! Már maga a kijutás is óriási teljesítmény volt, évekig kellett rengeteg időt és energiát belepakolni, hogy egyáltalán ott állhasson a színpadon. Mindkét mérkőzés a maga nemében egyedülálló volt, az első magyar VB sikerrel és azzal a csodálatos 164-es kiszállóval. Büszkén és örömmel nézhetjük majd vissza minden pillanatát a mérkőzéseknek, ezt már soha nem veheti el tőled, tőlünk senki.
Köszönjük Rucska Józsefnek, hogy mindvégig ott állt Veronika mellett és segítette abban, hogy ideáig eljuthasson. Férjként, edzőként, játékosként, pszichológusként, tanárként és még ki tudja hányféleképpen kellett helytállnia, amíg sikerült Veronika tehetségéből egy ilyen példaértékű sportteljesítményt kicsiszolni.
Köszönjük Venesz Karcsinak, hogy felfedezte nekünk Veronikát és éveken át támogatta szakmai fejlődését! Köszönjük Vass Petinek, hogy hitt benne és elindította azon az úton, ami a nemzetközi élmezőnybe vezetett! Köszönjük Kozák Gábornak a lehetőséget, hogy sok éven át készülhettünk és versenyezhettünk nála! Köszönjük Visi Tamásnak és Pap Gábornak, hogy új otthont adott a Clubnak!
Köszönjük a stábnak, akik elkísérték Veronikát a Világbajnokságra és megtettek mindent, hogy csak a játékra kelljen koncentrálnia! Köszönjük Balázs Gábornak, Tekauer Norbertnek és Harsányi Enikőnek!
Köszönjük a támogatók hozzájárulását! A Magyar Darts Szövetségnek és rajtuk keresztül az Emberi Erőforrások Minisztériumának, Győr Város Önkormányzatának, az RD Soft Darts Hungary Kft.-nek, Vass Zoltánnak és az Éltex Kft.-nek, a GYSEV Zrt.-nek.
Köszönjük a Eurosportnak, hogy élőben követhettük a mérkőzéseket és Török Lászlónak a szívből jövő kommentálást! Köszönjük azoknak, akik ott voltak a reptéren, amikor Veronika hazaérkezett!
Köszönjük Veronika!