Mosonmagyaróvári Darts Hétvége

A Győri DC négy játékossal indult a szeptemberi óvári versenyen. Az ötödik utánpótlás fordulón a legelhivatottabb játékosok neveztek az ország több pontjáról érkezve. Ez látszott a létszámon is, jelentősen kevesebben, ifiben mindössze 15 játékos kezdte meg a versenyt. A játék színvonalára azonban senkinek nem lehetett panasza.


Az U23-ban Hováth Gergő és Bence egyből össze került, sajnos Bencének nem jött össze a továbbjutás az erős csoportból. Gergő egészen a döntőig menetelt, szenzációs, és stabil játékkal Farkas Gergőt legyőzve szerezte meg az első helyet.


Ifiben Szabó Dániel nagyon nehéz sorsolást kapott csoportjában, ismét a pápai Borbély Andrással is megmérkőzött, aki vezeti a bajnokságot. Sajnos nem jött össze a továbbjutás ezúttal. Szoták Balázs a csoportól továbbjutás után a főágon Balogh Dávidot győzte le, majd ismét összekerült Haáz Gergővel, akitől 4-1 arányban szenvedett vereséget. Ezen a szinten minden eldobott nyílnak jelentős szerepe van, nagyon kevésen múlik, hogy ki nyeri vagy veszti a leget. Haáz Gergő végül ismét megnyerte a fordulót, kiemelendő, hogy a döntőben az első két legben 100+ átlagot produkálva. A mérkőzés végét is 80 felett fejezte be.
Balázsnak másnap jobban ment a játék, az igazolt mezőnyben indulva hódította el a Mosonmagyaróvári Szuperkupát.


Párosban a U23-as korosztály ismét döntőt játszott. Dobos Dávid és Kovács Tamara kettősét győzték le. Bence egy igazán nehéz, dupla hármas kiszállóval zárta le a meccset. Így már biztosítva végső első helyüket a bajnokságban.
A Balázs-Dániel párost a Málik-Petrács duó győzte le.
Ifjúsági játékosaink öt forduló után kiválóan állnak, és jobbnál jobb teljesítményt nyújtanak. Mindannyian dicséretet érdemlően fejlődnek, és játszanak fordulóról fordulóra egyre kiemelkedőbben.