Soft CSB 2017. I. forduló, Wekerle

A hétvégén, 2017. május 27-én, szombaton rendezték a Soft Nemzeti Csapatbajnokság 2017-es évadának I. fordulóját Budapesten a Wekerlei Sportegyesület klubhelységében. Az idei évadban az I. osztály küzdelmeiben leszünk érdekeltek, és Rucska József csapatkapitány véleménye szerint az ütőképes győri különítmény a tavalyi 3. helynél akár előkelőbb pozícióban is végezhet az idény befejezésekor.

Az első versenynap kerete a következő volt: Rucska József, Darányi Zoltán, Füredi Balázs, Mészáros Ferenc és Raszler József. A fiúk a napot az újpalotaiakkal kezdték a vége döntetlen lett, Győri DC – ÚKDC 8-8. A folytatásban a dömsödiek következtek Győri DC – DÖ-MIK DC 9-4. Utolsó előtti csapatként a darányiakkal küzdöttünk, aminek ismét döntetlen lett a vége Győri DC – Darány KSE 8-8. Zárásként a Soul DC csapatát sikerült felülmúlnunk, Győri DC – Soul DC 9-2.

Akikkel még nem találkoztunk a soproni Aramis DC, a pestújhelyi PSC és szombathelyi barátaink a Szombathelyi DCSE I. Velük a következő fordulóban fogunk összecsapni.

A hétvége a legjobban a soproniaknak sikerült, ezzel ők vezetik a tabellát, de szorosan mögöttük mi jövünk. A tabella jelenleg:

  1. Aramis DC, 9 pont
  2. Győri DC, 8 pont
  3. DÖ-MIK, 6 pont
  4. Soul DC, 6 pont
  5. PSC, 6 pont
  6. ÚKDC, 4 pont
  7. Darány KSE, 1 pont
  8. Szombathelyi DCSE I., 0 pont

Folytatás 2017. augusztus 5-én.