Steel UP 2017. V. forduló, Székesfehérvár

BLACK DAY… 🙁

Hosszú volt a nyár, hosszú volt a bajnoki szünet.

Fiatal játékosaink 4 hónapos szünet után folytatták bajnoki csatározásaikat. Hideg Soma sajnos betegség miatt ki kellett hagyja a versenyt, ahol 32 nevező volt az ifjúsági kategóriában, amely az M7-es autópályán kialakult forgalmi dugóban elakadt csapatok késése miatt, sajnálatos módon majd 50 perces késéssel kezdődött. A játékosok 8 db négyes csoportba lettek sorsolva, ahonnan két kijutó volt a 16-os főtáblára. Fortuna nem volt különösebben kegyes hozzánk, hiszen nehéz csoportokat kaptak fiaink.

Kelemen Dani került talán a legkönnyebb csoportba és ennek megfelelően 100%-osan teljesítette a csoportküzdelmeket.

Horváth Gergő kapta a legnehezebb feladatot. Első mérkőzését megnyerte Hartmann Levente ellen, majd a válogatott Katona Bencétől, később Serfőző Balázstól is kikapott, így harmadikként zárt csoportjában.

Keresztény Dani a későbbi két döntőssel (Czipó Vivien és Nagy Márk) került egy csoportba és ma nem sikerült föléjük kerekednie egyik ellenfelének sem.

Varga Tomi fokozatosan javuló játéka nem eredményezett továbbjutást, ahogyan a hullámzó játékot játszó Varga Bencének sem.

Kelemen Dani a nyolcad döntőben Nagy Márktól szenvedett 4:1 arányú vereséget, így 9. helyen végzett.

Főág:

Sajnos párosban sem termett több babér a fiúknak. Kelemen Dani-Varga Bence egy debreceni párostól szenvedett 3:2 arányú vereséget, míg Horváth Gergő és Varga Tomi a darányi fiataloktól kapott ki 3:1-re. Keresztény Dani, Juhász Andrással (Békéscsaba) az oldalán előbb nyert 3:2-re a SMILE egyik párosa ellen, majd a Czipó-Kaiser Pprossal szemben 3:0-ra maradtak alul, így 9. helyen végeztek.