MDL Győr 2018. I. forduló

Tegnap a Club Arénában 38 versenyző részvételével lezajlott a Magyar Darts Liga Észak-dunántúli régiójának I., 2018-as nyitó fordulója.

A végeredmény:

Átlagosnak mondható létszám, magas színvonalú játék és soha nem látott korai befejezés jellemezte a 2018-as ligaidény győri nyitó fordulóját. Néhány változtatás történt a versenykiírásban, amit mindenki gyorsan átlátott, megértett és alkalmazott. Birtokba vettük a vadonatúj táblákat. Köszönjük Tamásnak és Raszinak a munkát, amit a felszerelésükbe fektettek. Vendégeink komfortérzetét tovább növelte (bár szerintem kevesen vették észre), hogy elkészült a kupatartó polcrendszer egy újabb szakasza, amire felkerültek a tavalyi évben szerzett trófeák, ezt Varga Lacinak köszönjük, de nagyon. Ideális körülmények között, 8 csoportban vágtak neki a versenyzők a küzdelmeknek, aminek végén egy öreg harcos és egy ifjú titán csatájából végül a rutinosabb került ki győztesen.

Házibajnokság aktuális állása elérhető >>ITT<< .

Mindenkinek gratulálunk és köszönjük a részvételt! A legközelebbi győri liga 2018. március 22-én (csütörtök) 18:00-kor lesz, helyszín: Club Aréna Steel Darts Club, Pólus Üzletház 9028 Győr, Külső Veszprémi út 2.