Steel UP 2018. I. forduló, Csepel

2018. február 17-én Csepelen a Széchenyi István Általános Iskolában rendezték a Steel Utánpótlás Egyéni és Páros Bajnokság 2018-as évadának első fordulóját. Klubunkból Raszler József irányításával és Varga László vezetésével hat Vassgyúró utazott a helyszínre: Hideg Soma, Horváth Gergő, Kelemen Dániel, Kelemen Péter, Keresztény Dániel és Varga Bence.

A fiúknál a legjobb eredményt Horváth Gergő érte el, ő a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Kelemen Dani és Keresztény Dani 9. helyen végeztek, Hideg Soma 33. lett. Serdülőben Kelemen Péter vigaszágról, zsinórban 8 mérkőzést nyerve ezüstérmes lett, még a döntőben is sikerült visszaverekednie magát a főágra, Varga Bence 4. pozícióban fejezte be az egyéni küzdelmeket.

Párosban Kelemen Dani és Horváth Gergő szintén ezüstérmet szereztek, Kelemen Peti és Varga Bence 5., Keresztény Dani és Hideg Soma 9. helyen végeztek.

Nagyon szép eredményeket értek el a srácok. Tóth Józsi és Rucska Józsi felkészítő munkája érmekben is megmutatkozott, és bár személyesen még nem tudtam beszélni a fiúkkal, de Raszitól azt az információt kaptam, hogy a sikeres nap mellett jól is érezték magukat, ami szerintem legalább annyira fontos. Gratulálok! Folytatás az Országos Diákolimpián, március 11-én.