MDL 2020. Győr VI. forduló

Tegnap a Club Arénában 45 versenyző részvételével lezajlott a Magyar Darts Liga 2020. Észak-dunántúli régiójának hatodik győri fordulója.

A végeredmény elérhető >>ITT<< .

A korábbi években megszoktuk, hogy a nyári fordulók viszonylag alacsonyabb létszámmal indulnak, ezért kicsit meglepődtünk, de örömmel nyugtáztuk, hogy a júliusi fordulóra ilyen magas létszámú nevezés érkezett. Ismét ellátogattak hozzánk más régiókból is versenyzők, tovább emelve a torna színvonalát. Kiváló lehetőség volt a résztvevőknek a következő hónap elején újrainduló nemzeti bajnokságra történő ráhangolódásra.

Nyolc csoportban kezdték meg a srácok a küzdelmeket, amelyek között egyik sem volt könnyűnek nevezhető. Több körbeverés is színesítette a parázs csatákat, és amint az borítékolható volt a hat fős csoportok hosszú éjszakát hoztak. Négy továbbjutó volt mindegyik csoportban, 32-es táblán folytattuk. A 16 között kezdődő online közvetítésben remek mérkőzéseket követhettünk, mindegyik mérkőzés 70 fölötti átlagot hozott, ebből kettő 80 fölöttit és Takács Gábortól láthattunk egy 86-ost is. A döntőbe azonban sem a regnáló magyar bajnok, sem a 2019-es ranglista második helyezettje nem jutott be. Takács Gábor bronzérmet szerzett, őt Tamás Péter búcsúztatta. Rucska József ötödik helyen végzett, ő a remek formát mutató DÖ-MIK DC-s kiválósággal, Izsák Gáborral szemben maradt alul. A másik bronzérmet a tatai Storm DC versenyzője, Selmeci Zsolt vitte haza. A döntőt magabiztosan nyerte Tamás Péter, Izsák Gabinak be kellett érnie az ezüsttel. Izsák Gabi csalódottsága érezhető volt, biztos vagyok benne, hogy lesz folytatása a csatának, ami nekik fejlődést, nekünk pedig újabb kiváló mérkőzéseket hozhat. Alig várjuk. Mindegyik mérkőzés megtekinthető YouTube csatornánkon is.

Házibajnokság aktuális állása  elérhető >>ITT<< .

Mindenkinek köszönjük a részvételt! Legközelebb 2020. augusztus 13-án találkozunk, amikor az elmaradt III., április 16-i fordulót fogjuk pótolni. Sok szeretettel várunk akkor is benneteket!