Dreher MDL 2020. Győr VII. forduló

Csütörtökön a Club Arénában 33 versenyző részvételével lezajlott a Dreher Magyar Darts Liga 2020. Észak-dunántúli régiójának hetedik győri fordulója.

A végeredmény a Magyar Darts Szövetség adatbankjának köszönhetően elérhető >>ITT<<.

A korábbi években megszoktuk, hogy a záró fordulók viszonylag alacsonyabb létszámmal indulnak, ezért örömmel nyugtáztuk, hogy az utolsó előtti fordulóra ilyen magas létszámú nevezés érkezett. Ismét ellátogattak hozzánk más régiókból is versenyzők, tovább emelve a torna színvonalát. Kiváló lehetőség volt a résztvevőknek a hétvégén megrendezésre kerülő soft csapatbajnokság második fordulójára történő ráhangolódásra.

Nyolc csoportban kezdték meg a srácok a küzdelmeket, amelyek között egyik sem volt könnyűnek nevezhető. Körbeverés is színesítette a parázs csatákat, ennek ellenére fegyelmezetten és gyorsan alig két óra alatt lezajlottak a csoportmérkőzések. Három továbbjutó volt mindegyik csoportban, csonka 32-es táblán folytattuk, amelyben a csoportelsők erőnyerők voltak, a második és harmadik helyezettek kijátszották egymás között a továbbjutást. A 16 között kezdődő online közvetítésben remek mérkőzéseket követhettünk, Szuszai Józsefnek, a Sport-Hotel DC kiválóságának köszönhetően egy 70 feletti átlagot is láthattunk, aminek szenvedő alanya a verseny korábbi szakaszában magabiztos teljesítményt mutató csapattárs, ifjabb Sárai Levente volt. A PDP-ben nevelkedő Farkas Gergő bebizonyította, hogy megállja a helyét a nagyok között is és érett versenyzéssel a harmadik helyen végzett. A másik bronzérmet Szuszai József vitte haza. A döntőt magabiztosan nyerte a szombathelyi klub versenyzője Szajkó Roland, a sportágban első évét taposó Prigl Tamásnak be kellett érnie az ezüsttel. A régiós ranglistát vezető Rucska Józsefnek betegség miatt ki kellett hagynia ezt a fordulót. Innen is jobbulást kívánunk neki! Remélhetőleg hamarosan visszatér és klubunk színeiben újabb trófeákat szerez, ehhez biztosan lesz néhány szava ranglista második helyezettjének, Tamás Péternek is, akinek ez a forduló nem sikerült jól, az újak pedig fellelkesülve az elért eredményeken megnehezítik az életüket, kiváló csatákat hozva nekünk! Alig várjuk. Mindegyik mérkőzés megtekinthető YouTube csatornánkon is.

Házibajnokság aktuális állása  elérhető >>ITT<< .

Mindenkinek köszönjük a részvételt! Legközelebb 2020. október 15-én találkozunk, a záró győri fordulóval. Sok szeretettel várunk akkor is benneteket!